KPN SmartLife Veilig beschermt je huis en maakt het klaar voor de toekomst [Adv]

Je eigen huis, daar kun je helemaal jezelf zijn: home is where the heart is. Je huis is van alles: knus, gezellig, warm, persoonlijk. Je huis is jouw thuis. Dus wil je het aanpassen aan jouw behoeften en wensen. Nu kun je je huis slim maken op een eenvoudige manier. Dat houdt in dat je apparaten in en om het huis op afstand kunt bedienen. Dit gaat via een beveiligde app op je smartphone of tablet, waar en wanneer je maar wilt.

KPN SmartLife Veilig

Een slim huis is bovenal een veilig huis. Een slimme en gemakkelijke beveiligingsoplossing hiervoor is KPN SmartLife Veilig. Met KPN SmartLife Veilig bescherm je je huis en ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Met de KPN SmartLife-app heb je zelf de controle en kun je je eigen instellingen inregelen. Zo kun je eenvoudig een huisoppas-functie instellen, waarmee je huis altijd een bewoonde indruk maakt. Hierdoor kun jij met een gerust gevoel van huis.

Het werkt heel eenvoudig. Wanneer er via de sensoren een melding binnenkomt in de app, bijvoorbeeld bij inbraak, dan krijgen maximaal 5 door jou zelf ingestelde personen een melding via de meldkamer van het beveiligingsbedrijf waarmee KPN samenwerkt: Trigion. Je kunt zelfs een mobiele surveillant van Trigion bij je thuis langs sturen. Hoe veilig voelt dat?

SmartLife Veilig bestaat uit een maandabonnement en een pakket met beveiligingsapparatuur. Welk abonnement en pakket je kiest, is aan jou. Op de website staat een keuzehulp voor een vrijblijvend advies over de best passende beveiligingsopzet.

KPN SmartLife Veilig

Klaar voor de toekomst

SmartLife Veilig is de eerste dienst die KPN introduceert in de SmartLife-reeks. KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in en om het huis. Later dit jaar, en in de jaren die komen, worden er steeds nieuwe diensten en producten toegevoegd. Je maakt je huis – en daarmee dus ook je leven – stapsgewijs slimmer, makkelijker en veiliger. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. SmartLife signaleert niet alleen, maar zorgt ook voor de opvolging. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn, maar als dat wel zo is, krijg je extra voordeel.

Aantrekkelijk introductie-aanbod

Gebruik de kortingscode numrush in de shop van KPN SmartLife. Dan krijg je maar liefst 20% korting op een van de pakketten beveiligingsapparatuur van SmartLife Veilig. Deze actie is geldig t/m 29 februari 2016. Vul voor een vrijblijvend advies de online keuzehulp in.
Als je thuis internet hebt van KPN, krijg je bovendien de 1e 6 maanden 50% korting op het abonnement. En dat is nog niet alles, want tijdelijk is de installatie, t.w.v. € 99,-, ook nog eens gratis. Dat maakt een veilig huis nu wel héél bereikbaar.