Leuk nieuws: makers ‘La Casa de Papel’ komen met nieuwe serie ‘Sky Rojo’

La casa de papel - Sky rojo

Waande jij je ook volledig in de Spaanse sferen bij het kijken van La Casa de Papel? Inmiddels is het al even geleden dat we van de professor en zijn ‘onderdanen’ konden genieten. Hoewel er een nieuw seizoen in de maak is, zal dat vijfde seizoen waarschijnlijk ook de laatste zijn. En dat zal nog even duren voordat we hiervan kunnen genieten. Goed nieuws voor degenen die niet langer kunnen wachten en zich willen vastgrijpen aan een nieuwe Spaanse serie. De makers van La Casa de Papel komen namelijk met een nieuwe serie, die al vanaf maart 2021 te zien is op Netflix.

Sky Rojo

De makers Álex Pina en Esther Martinez Lobato hebben de handen weer ineen geslagen voor een nieuwe serie, genaamd Sky Rojo. Zoals we kunnen verwachten, zit ook deze serie bomvol actie en spanning en kan de donkere humor natuurlijk niet ontbreken.

Wat we nu al weten over de serie, is dat het zal gaan over drie vrouwen die een roadtrip maken. Ze ontvluchten hun bestaan in de Las Novais Club en gaan op zoek naar vrijheid. Dat gaat natuurlijk niet helemaal van een leien dakje: ze worden achternagezeten door hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. Het gevolg? Een hectische en chaotische roadtrip met natuurlijk de nodige dosis actie en chaos. Maar er zit ook een mooie kant aan: hun vriendschap wordt sterker en samen proberen ze een nieuw leven op te bouwen.

Afleveringen

De serie stond al langer op de planning, maar nu zit het er toch eindelijk echt aan te komen. We weten in ieder geval wel al dat de afleveringen van de serie een stuk korter zullen zijn dan de afleveringen van La Casa de Papel: slechts 25 minuten. Wat er ook voor zorgt dat je gemakkelijker wegkijkt en het héle seizoen wellicht in één keer bingewatched.

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten op deze nieuwe Spaanse serie: vanaf 19 maart staat-ie al op Netflix.

Afbeelding: Netflix