Laat een 3D poppetje van jezelf maken bij de eerste 3D printer winkel in Nederland

Sinds deze week is Nederland een 3D printer winkel rijker: Bij de Ridix winkel in Rotterdam kan iedereen nu een breed assortiment aan 3D printers aan het werk zien, kopen of zelfs huren. Ook kun je je eigen 3D printer laten repareren, 3D geprinte onderedelen kopen of er een 3D geprint model van jezelf laten maken. 

3D printen is op dit moment nog een betrekkelijk nieuw principe, dus het is fijn dat je de apparaten waar het om gaat en het mogelijke eindresultaat eerst eens van dichtbij kunt bekijken, voordat je tot de aanschaf van een 3D printer overgaat. Dat kan bij Riddix, want er is een ruimt assortiment aan 3D printers aanwezig in de winkel, en je kunt de apparaten direct aan het werk zien.

Maar vooral leuk is dat je bij de winkel dus ook een 3D poppetje van jezelf kunt laten maken: Je laat eerst een foto van jezelf maken en 10 minuten later is jouw 3D geprinte mini me klaar: Uiteraard helemaal in kleur. Je kunt zelfs meerdere personen tegelijkertijd laten scannen en de hele groep tegelijk printen.

Meer informatie over de winkel vindt je op de website van Ridix.