Laat je vibrator trillen op de hartslag van je partner of op je favoriete muziek

OhMiBod heeft op de CES 2015 in Las Vegas bekend gemaakt dat de BlueMotion-lijn de beschikking krijgt over een smartwatch connectie en biofeedback functionaliteit. De futuristische seksspeeltjes zijn voorzien van Bluetooth en kunnen via een smartwatch-app worden bediend. Daarnaast maakt de biofeedback functie het mogelijk om de seksspeeltjes te laten trillen op de hartslag.

Gebruikers kunnen zowel hun eigen hartslag als de hartslag van hun partner (of een ander gewenst persoon) doorgeven aan de seksspeeltjes. Dit zou stimulerend werken naarmate de hartslag stijgt en de speeltjes steeds sneller gaan vibreren. Dit is een unicum in de seksindustrie. Suki Denham, founder van OhMiBod zegt hier het volgende over:

Imagine how you often feel with a partner—excited, turned on, and, at times, maybe even a little nervous. With this app, the wearer’s heart rate not only creates the vibrations that drive his or her partner’s pleasure, it also determines the strength and intensity of those vibrations.

Uiteraard kun je het ritme ook handmatig aanpassen via je smartwatch. Via WiFi connectie kunnen de speeltjes verbonden worden, waardoor partners ook elders controle kunnen houden over de seksspeeltjes.

Naast de hartslag kun je de vibrator ook laten trillen op het ritme, de kracht en de intensiteit van je favoriete muziek. Zal ‘Je t’aime… moi non plus’ nu dan definitief voorbij gestreefd gaan worden door Sexual Healing van Marvin Gaye?

De smartwatch-app zal beschikbaar zijn voor zowel Android als iOS en de verwachting is dat de app gelanceerd wordt als de Apple Watch de markt betreedt.

ces-2015-banner-eventwall