LEGO-fans opgelet: deze 18+ Batmobile bouwset wil je hebben

Batman LEGO

Dat LEGO niet alleen voor kinderen is, bewijst het merk zelf met deze 18+ bouwset van de Batmobile. We hebben het hier niet over de Batmobile uit The Batman, maar die uit The Dark Knight. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en eens iets anders te doen dan wéér een serie bingewatchen? Dan is deze set echt iets voor jou. Je moet er namelijk een beetje geduld voor hebben.

18+ label voor LEGO

Het is misschien ietwat overdreven dat de fabrikant hier zelf een 18+ label aanhangt, maar daarmee geeft LEGO wel aan dat dit speelgoed heus niet alleen voor kinderen is. Sinds de pandemie is LEGO namelijk ook een stuk populairder geworden onder volwassenen en hiermee spelen ze daar geweldig op in.

Batmobile bouwset

Mocht je als Batman- en LEGO-fan zin hebben om deze Batmobile in elkaar te zetten, wees dan gewaarschuwd: de set bestaat uit maar liefst uit 2.049 onderdelen en is zeer gedetailleerd. Je bouwt hiermee de Batmobile uit The Dark Knight na die is geïnspireerd op de Tumbler, een militair prototype voor een off-road tank. En om deze tank helemaal af te maken, krijg je er minifiguren van Batman en Joker bij.

Mocht je nog meer Batman-bouwsets in huis hebben, dan is dat helemaal geweldig. Volgens LEGO zelf is deze Batmobile prima te combineren met andere LEGO uitgaves van Batman.

LEGO

Batmobile

Zie je het wel zitten om deze bouwset zelf te maken en gaat deze bouwset linea recta op je verlanglijstje? Je kunt ‘m online bestellen voor €229,99,-.

Beeld: Unsplash