Little Printer stopt binnenkort met werken

Little Printer, de schattige en populaire printer die via een ouderwets printje met je communiceerde, stopt binnenkort met werken. Het team achter de printer is namelijk gedwongen hun werkzaamheden te staken.

We blijven van fan van de kleine printer en het team van BERG, het bedrijf achter de printer. Maar kennelijk was iedereen niet enthousiast genoeg om ook daadwerkelijk een Little Printer aan te schaffen, zo blijkt nu.

Het team van BERG (de British Experimental Rocket Group) heeft via een blogpost laten weten dat het geen levensvatbaar businessmodel heeft weten te vinden achter hun creatieve uitspattingen, waaronder de slimme wasmachine en de Twitterende koekoeksklok.

De printerdienst voor de Little Printer blijft nog tot 31 maart 2015 actief, maar zal daarna stilgezet worden. De mensen van BERG hopen echter voor die tijd een geïnteresseerde koper te hebben gevonden voor de hele dienst.

Mocht dat niet lukken, dan zal de code grotendeels open source worden gemaakt. Opdat de Little Printer vooral mag blijven printen.