Livestream Google I/O kijken? Dat kan vanaf 19:00 uur!

In Silicon Valley begint vanavond het jaarlijkse feestje van Google voor ontwikkelaars: Google I/O. Tijdens het driedaagse evenement krijgen ontwikkelaars cursussen en worden ze gebruikt over de laatste ontwikkelingen van de diverse producten en diensten van Google. Zoals ieder jaar start de conferentie met een keynote waarin Google een heleboel aankondigingen doet. Deze begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en duurt ruim twee uur.

De verwachting is dat vanavond onder meer de officiële aankondiging volgt van de nieuwste Android-versie, Android-apps naar Chromebooks komen en dat Google Home wordt gepresenteerd. Een complete overzicht van wat je kunt verwachten, vind je hier. Uiteraard kun je tijdens de presentatie en achteraf het belangrijkste nieuws bij ons terugvinden, maar je kunt ook zelf meekijken via een livestream.

De stream is uiteraard te zien op YouTube, om precies te zijn op het kanaal van Google Developers. De keynote is niet de enige sessie die je op die manier live kunt meemaken. In dit programma vind je alle sessies die vandaag worden gestreamd. Let wel op: vanwege het tijdsverschil is de helft van de sessies pas in de nacht. Het tijdsverschil met Nederland is 9 uur.

Livestream Google I/O keynote in 360 graden

Mocht je de keynote nu van iets dichterbij willen beleven dan via de livestream, dan kun je je VR-bril opzetten. De keynote (en dan ook alleen de keynote) wordt namelijk ook gestreamd in 360 graden. Die stream vind je hier.