Livestream sluitingsceremonie Olympische Spelen ook mobiel te volgen

Na twee fantastische weken worden de Olympische Winterspelen dit weekend helaas al weer afgesloten. De officiële sluitingsceremonie is uiteraard weer live te volgen bij de NOS, via de TV maar ook de NOS app of gewoon online.

De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Pyeongchang beginnen op zondagochtend om 11.50. Namens Nederland zijn er in elk geval meer sporters bij de ceremonie aanwezig dan bij de openingsceremonie, waar slechts 11 van de 33 sporters deelnamen. Namens Nederland draagt schaatster Ireen Wüst de Nederlandse vlag tijdens de ceremonie. De Goirlese pakte op de spelen in Pyeongchang één keer goud en twee keer zilver en is met in totaal 11 Olympische medailles de meest succesvolle Nederlandse Olympiër ooit.

Livestream Olympische Spelen

Bij de sluitingsceremonie is de druk natuurlijk van de ketel en hebben de sporters eindelijk de kans om gewoon van het feest te gaan genieten. En wij thuis ook, want de livestream Olympische Spelen is vanaf 11.50 te beluisteren op Radio 1, te bekijken op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app. Jan Roelfs en Léon Haan geven daarbij commentaar.

Je kunt de livestream van de Olympische Spelen natuurlijk ook via de app van je TV provider volgen als deze TV op mobiel aanbiedt. Zo kunnen Ziggo klanten gewoon TV kijken op hun tablet of mobiel via de Ziggo Go app. Zit je in het buitenland of heb je limited data? Download dan de NPO Radio app en luister naar de livestream op Radio 1.

Herhaling

Overigens kun je de sluitingsceremonie ook later in de middag terugkijken: Om 17.00 zendt de NOS een terugblik uit op de Olympische Winterspelen 2018 en sluitingsceremonie.

Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com