Luister naar Rush Talk: De staat van podcasting in Nederland #4 – Sjors Fröhlich

Sjors Fröhlich

Het gaat goed met podcasting. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland gebeurt er ontzettend veel. Maar hoe staat het medium er precies voor? De afgelopen weken probeerde ik in Rush Talk een beeld te krijgen van de staat van podcasting in Nederland. Hij sprak met podcastmakers en -uitgevers. Vandaag het vierde en voorlopige laatste gesprek: met Sjors Fröhlich van BNR Nieuwsradio.

De podcasts van BNR Nieuwsradio en die uit het expertnetwerk vind je op de site van BNR. Over waar BNR mee bezig is op het gebied van smart radio lees je meer in een column die ik daar eerder over schreef. De luistertip van Sjors Fröhlich is The Daily van The New York Times.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.