Luister naar Rush Talk: De staat van podcasting in Nederland #7 – Klaas Weima

CMO Talk

Aan het einde van podcastjaar 2017 gaan we in Rush Talk nog even in op de ontwikkeling van dit medium in enkele afleveringen over ‘De staat van podcasting in Nederland’. Ik praat met podcastmakers en mensen die op commercieel vlak bezig zijn met podcasting. Deze week: Klaas Weima, oprichter van reclamebureau Energize en maker van marketingpodcast CMOtalk.

Wil je de CMOtalk beluisteren? Ga naar cmotalk.nl of zoek hem op in je podcast-app. De luistertip van Klaas is Masters of Scale van Reid Hoffman.

Alle afleveringen uit deze serie kun je hier terugluisteren. Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.