Luister naar Rush Talk: De uitdagingen van de zelfrijdende auto

Rush Talk

De zelfrijdende auto is één van de technologische ontwikkeling die enorm snel gaat en waar heel veel nieuws over naar buiten komt. Natuurlijk hebben we Google’s project en de functionaliteiten die Tesla de afgelopen maanden in zijn auto stopte, maar ook de traditionele autofabrikanten zijn enorm druk op dit vlak. En dan hebben we het nog slechts over de technische kant. Want er komen natuurlijk ook juridische, ethische en menselijke aspecten kijken bij deze immense verandering op het gebied van personenvervoer.

Genoeg reden voor ons om er een half uur lang over te praten in een kersverse Rush Talk, da’s onze wekelijkse podcast over de impact van innovatie. Deze week met Johan (met auto en rijbewijs) en Elger (zonder auto en rijbewijs)!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.