Luister naar Rush Talk: Hoe Facebook en Snapchat de distributie van media veranderen

Rush Talk

Woensdag betekent Rush Talk! Da’s onze wekelijkse podcast over de impact van technologie en innovatie op onze maatschappij. Deze week hebben we het over hoe de distributie van media op internet verandert. Niet langer consumeren mensen media op de sites en in de apps van uitgevers; de content verschuift heel langzaam naar de platforms van techbedrijven. Instant Articles van Facebook en Google AMP zijn daar voorbeelden van, maar denk ook aan Instagram en Snapchat.

Genoeg stof om over te praten en ook vooral om te kijken naar voorbeelden uit de VS en wat er in Nederland op dit vlak gebeurt. Marjolijn Kamphuis schuift deze week bij me aan als co-host en samen bespreken we de ontwikkelingen.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.