Luister naar Rush Talk: Terugblikken op The Next Web Conference Festival

Vorige week was het Westergasterrein in Amsterdam weer even het stralende middelpunt van tech, innovatie en inspiratie. Voor de 11e keer organiseerde het team van The Next Web hun gelijknamige ‘conference’. Al kunnen we het misschien beter gaan hebben over een ‘festival’?

Twee dagen een vol programma, vol inspiratie en vol gelijkgestemde liefhebbers van innovatie, tech en startup-cultuur. Voor de meeste mensen al pittig genoeg, maar voor het team van Numrush en Vance helemaal een uitdaging om de pareltjes te vinden en te coveren. Samen met Wim en Nina blikken we terug op The Next Web 2017. Wil je alle #TNW2017-content nog even rustig nalezen? Check dan hier de lijst met artikelen op Numrush en Vance!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.