Luister naar Rush Talk vanaf SXSW: Chatbots, zelfrijdende auto’s én fashion

Tijdens SXSW hebben we niet alleen een heleboel interessante artikelen en een handige Event Wall voor je, maar ook een dagelijkse aflevering van onze podcast Rush Talk! Na aflopen van elke dag blikken we terug op wat we hebben gezien en gehoord en die podcast zetten we (vanwege het tijdsverschil) de volgende ochtend voor je online!

Vandaag blikken Johan Voets, Marjolijn Kamphuis en ik vanuit het Austin Convention Center terug op de eerste dag van SXSW 2016. Het gaat onder meer over de zelfrijdende auto, de mogelijkheden van chatbots, de ontwikkelingen van spraakassistenten en over fashion.

Wil je de volgende Rush Talk vanaf SXSW al meteen morgenochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.