Luister naar Rush Talk: Via welke partij ga je mobiel betalen?

Rush Talk

Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay. De grote techbedrijven bieden in de VS al allerlei oplossingen om in winkels te betalen met je smartphone en het kan niet lang meer duren voordat we die ook in Nederland kunnen gebruiken. Nu al bieden sommige Nederlandse banken het aan aan klanten met een Android-toestel en ook de telecomproviders willen mobiele betaaldiensten aanbieden.

De vraag die veel wordt gesteld is: wie gaat de strijd om het mobiele betalen winnen? Maar de juiste vraag is eigenlijk: via welke partij willen we mobiel betalen? Ik bespreek ik het deze week in onze podcast Rush Talk met collega Johan Voets.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je de volgende Rush Talk al meteen woensdagochtend op je telefoon hebben staan? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.