Met fikse korting naar het Perfect Storm Europe event over Big Data

Big data lijkt dit najaar een veel besproken thema op diverse congressen in ons vakgebied te gaan worden. Er ontstaan zelfs al events die zich volledig toespitsen op het thema, zoals Perfect Storm Europe. Een tweedaags IT event waarbij alle disruptieve technologische innovaties aan bod komen. Het gaat hier niet alleen over Big Data, maar ook hoe de vier “disruptive technologies” te weten Mobile, Social Media, Cloud Computing en Smart Systems hier verantwoordelijk voor zijn. En speciaal voor alle lezers van Numrush mogen wij kaarten voor dit event voor 99 euro aanbieden (ipv €795).

“In slechts twee jaar tijd is de omvang van Facebook’s network vervijfvoudigd. Het heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers. Meer dan 4 miljard mensen gebruiken mobiele telefoons, en voor 450 miljoen van hen is het Internet een volledig mobiele ervaring. De manieren waarop technologie ontvouwen wordt, verandert ook. De samenkomst van Smart Systems, Cloud Computing, Mobile en Social Media herdefiniëren zowel de kosten van technologie als de gebruikspatronen.

Tegelijkertijd worden nieuwe methoden bedacht voor individuen om producten en diensten te consumeren en voor ondernemers en bedrijven om innovatieve business modellen te bedenken. Smartphones en tablets zijn alomtegenwoordig, en ze zorgen voor een snelle verandering van de manier waarop wij dingen kopen, werken, communiceren, reizen en verder ons dagelijk leven inrichten. Bovendien maakt Big Data de onevenredige groeiende, massale stroom van informatie behapbaar. De term Perfect Storm beschrijft deze snel veranderende technologische omgeving – en stelt belangrijke vragen over hoe executives hun bedrijven helpen profiteren van de transformatie die momenteel op gang is. Van cruciaal belang is het aanpassingsvermogen van management en bedrijfsorganisaties om in de veranderende vraag te voorzien.”

Tijdens Perfect Storm Europe wordt o.a. stil gestaan bij de ROI van mobile, het creëren van een private cloud en een cloud infrastructuur, de werking van Hadoop en andere relationele database structuren, een introductie in ‘The internet of Things’ en natuurlijk hoe men big data integreert binnen de eigen organisatie, en hoe social media hier een rol in speelt.

Als mediapartner van Perfect Storm Europe mag Numrush haar lezers een flinke korting aanbieden. Als je op het online regsitratieformulier de actiecode ‘numrush’ invult betaal je slechts €99 (ex btw) in plaats van de originele €795 (ex btw). Perfect Storm Europe vindt plaats op 5 en 6 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, het volledige conferentie programma vind je hier.