Mis niets van SXSW 2015 met de Numrush Event Wall

Vandaag is in Austin de 22e editie van South by South West (SXSW) van start gegaan. Het festival, dat jaarlijks goed is voor meer dan 50.000 bezoekers, wordt in de volksmond ook wel omschreven als een soort ‘Lowlands meets Silicon Valley’ en was de plek waar Twitter ooit van start ging.

Het festival bestaat uit drie delen: SXSW Interactive (13-17 maart), SXSW Film (13-21 maart) en SXSW Music (17-22 maart). Wie ooit bij SXSW is geweest, weet dat het onmogelijk is om al het nieuws en acts mee te pikken. Daarom hebben wij de Numrush Event Wall voor SXSW 2015 in het leven geroepen, zodat je niets meer hoeft te missen uit Austin.

Screen Shot 2015-03-13 at 16.48.05

Via de Event Wall zullen we je gedurende SXSW Interactive optimaal proberen te bedienen, zodat je snel en eenvoudig kunt zien wat er allemaal speelt tijdens het festival. We tonen je de laatste beelden vanaf SXSW 2015 en combineren dit met de laatste reports van onze redactie. Zodra er weer een startup verschijnt met een baanbrekende innovatie op het gebied van digitale media zullen we het ook niet nalaten om je te informeren.

Screen Shot 2015-03-13 at 16.48.26

Mocht je al die beelden net iets te veel van het goede vinden, dan kun je ook alleen de ’trending topics’ in de gaten houden. Via het blokje ’trending’ zie je in één oogopslag de vier belangrijkste ontwikkelingen van dat moment direct in beeld!

Ben je – net als wij – benieuwd naar het laatste nieuws uit Austin? Check dan snel onze Event Wall.