Je kunt nu zelf E-Corp hacken met mobiele game Mr. Robot

De teaser was al vrij sterk, maar nu is hij er dan ook echt: een Mr. Robot game! Game-ontwikkelaar Telltale heeft 1.51exfiltrati0n.apk (Android) en 1.51exfiltration.ipa (iOS) uitgebracht, een spel vermomd als een berichten-app van het uit de serie bekende bedrijf E-Corp. Je moet dit bedrijf hacken en krijgt berichten van het hackerscollectief fsociety.

De Mr. robot game speelt zich af tijdens het eerste seizoen van de serie. Spelers moeten zich inbeelden dat ze de telefoon van Darlene, één van de hoofdpersonen in de serie, hebben gevonden. Daardoor kun je nu berichten versturen naar de medewerkers van E-Corp. De berichten die je verstuurt hebben invloed op de verloop van het verhaal.

De Mr. Robot game opent met beelden uit de serie en is prachtig vormgegeven met muziek en video. Het voelt daardoor echt als het een onderdeel van Mr. Robot.

Mr. Robot

Het spel kost voor beide platformen ongeveer 3 euro en bevat verder geen advertenties of in-app aankopen. Je kunt het offline spelen.

Mr. Robot seizoen 3

Vanmiddag is overigens bekend geworden dat USA Network de serie verlengt met een derde seizoen. Op dit moment zendt het netwerk het tweede seizoen uit in de Verenigde Staten.