Mr. Robot seizoen 2 wordt langer en krijgt 12 afleveringen

Fijn nieuws voor fans van de serie Mr. Robot. Het tweede seizoen krijgt meer afleveringen! In eerste instantie zou Mr. Robot seizoen 2 tien afleveringen bedragen, net als seizoen 1. Maar uiteindelijk hebben de makers meer ruimte nodig om het verhaal te vertellen en dus komen er twee extra afleveringen bij. Dat heeft USA, die de serie in de VS uitzendt, bekend gemaakt.

De uitzendingen starten op 13 juli in de VS. Er wordt dan meteen een dubbele aflevering uitgezonden. Wil je de serie in Nederland bekijken dan ben je voorlopig aangewezen op illegale middelen. Er is namelijk nog niks bekend over uitzending in Nederland of beschikbaarheid op Nederlandse streamingdiensten.

Het verhaal van Mr. Robot seizoen 2 gaat verder exact een maand na de ontwikkelingen in de finale van seizoen 1. Eerder werden al meer details bekend. Er zal onder meer veel aandacht zal zijn voor encryptie en privacy. En we zagen al allerlei spannende scenes in de trailer:

Cast

Qua cast zijn er ook wat meer details bekend gemaakt. Uiteraard keert Rami Malek terug als Elliot en Christian Slater als Mr. Robot. Verder hebben ook Darlene en Angela weer een vaste rol.

E-Corp CEO Philip Price en Joanne Wellick krijgen verder een groter rol, terwijl het lot van haar man Tyrell nog onduidelijk is. Er zullen uiteraard ook een aantal nieuwe karakters opduiken.