Mr. Robot warmt op voor seizoen 2 met mysterieuze livestreams op Facebook

Woensdag is het zover: dan gaat in de VS seizoen 2 van de hitserie Mr. Robot in premiere. Dan weten we eindelijk hoe het verder gaat met hacker Elliot en weten we wat fsociety precies heeft aangericht/ontketend.

De makers weten precies hoe ze spanning op moeten bouwen om zoveel mogelijk aandacht te genereren. Het begin in mei met een speciale site, die ironisch genoeg gehackt werd. Daarna volgde een trailer die eens deed verlangen naar meer. En nu hebben ze weer iets heel slims gedaan: Mr. Robot streamt sinds bijna ieder uur korte mysterieuze scenes live.

Gelukkig kunnen wij deze livestreams terugkijken, want waarschijnlijk heb je ze allemaal gemist. Dit is de eerste van gisteren:

Ook de andere streams staan allemaal nog online, dus als je even de tijd hebt… Je moet wel steeds even door de aftelklokken heenscrollen. Sowieso is het misschien een goed idee om de Facebook-pagina te liken zodat je de livestreams vanaf nu meteen mee kunt pakken. En als je je toch op gaat warmen voor het tweede seizoen van Mr. Robot, check dan vooral dit fantastische interview met de maker van de serie.

Woensdag zijn de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van Mr. Robot te zien in de VS. Als je die in Nederland wilt kijken, zullen je het aan de slag moeten met torrents of nieuwsgroepen. Waarschijnlijk is seizoen 2 pas maanden later in Nederland te zien. En heel eerlijk: daar kan ik niet op wachten…