Na een film krijgt Undercover-drugskoning Ferry nu ook zijn eigen serie

Ferry, Undercover

De Netflix-serie Undercover liet ons kennismaken met een fascinerende man: Ferry Bouman. Nederland vond deze man en zijn verhaal zelfs zo interessant dat hij zijn eigen film kreeg. En nu, na het succes van die film, krijgen we nog meer van Ferry te zien. Hij krijgt namelijk ook zijn eigen serie!

In Undercover leerden we Ferry op de top van zijn succes kennen. Hij had zijn Daniëlle, zijn drugsimperium en een fijne plek op de camping. Maar natuurlijk waren we nieuwsgierig naar het verleden van deze man.

Gelukkig kregen we daar meer over te weten in de prequelfilm Ferry, die vertelt hoe deze man de drugsbaas werd die wij kennen. We zien hem nu in 2006, als hij voor hasjbaron Brink werkt. Maar als de zoon van Brink ernstig gewond raakt bij een overval, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te pakken. Zo komt hij op een camping in Brabant terecht, waar zijn oude leven steeds aantrekkelijker lijkt.

Ferry: de serie

Maar blijkbaar is daarmee het verhaal nog niet verteld. Want hoe is Ferry gekomen tot het punt waarop we hem in Undercover zien? Dat moet de nieuwe serie – genaamd Ferry: De Serie – ons dus gaan vertellen. Die serie speelt zich namelijk na de film af, als de drugsbaron al kennis heeft gemaakt met zijn grote liefde Danielle en haar broer Lars, schrijft AD.nl. We gaan dus opnieuw terug in de tijd.

Logischerwijs doet Frank Lammers, die de drugsbaron speelt, weer mee. “Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven”, aldus de acteur tegen het AD. Ook doet Elise Schaap, die de rol van Danielle op zich neemt, weer mee. Verder wil Netflix helaas nog niets zeggen over acteurs die eventueel terugkeren voor de serie.

En ook over andere zaken houdt Netflix de lippen nog op elkaar. We weten dus nog niet wanneer de opnames beginnen of wanneer we de nieuwe serie op Netflix kunnen zien. Voorlopig moeten we het dus nog even met de prequelfilm en de serie Undercover doen.

Beeld: Netflix