Netflix deelt trailer van laatste afleveringen van La Casa De Papel

La Casa De Papel

Nog een maand. Zolang duurt het nog voor de allerlaatste afleveringen van La Casa De Papel op Netflix verschijnen. In de tussentijd heeft Netflix al aardig wat tipjes van de sluier gelicht, met foto’s en teasers. Nu komt daar ook een trailer bij.

Het eerste deel van het vijfde seizoen gaf ons al veel actie en spanning, wat in het laatste deel ongetwijfeld niet anders is. Inmiddels is Tokio dood. De vijand van de bende is gewond, maar gevaarlijker dan ooit, en bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. De bende staat in hun zwartste uur voor hun grootste uitdaging: ze moeten het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand in de gaten heeft. Maar El Profesor maakt de grootste misstap van zijn leven.

Emotioneel einde

De nieuwe trailer geeft ons nog wat extra informatie over deze laatste afleveringen. Voor het eerst is het hele team bij elkaar, in de bank. Niemand is nog buiten het pand en dus is er niemand meer buiten die ze kan helpen. Logischerwijs zorgt dat voor een andere dynamiek. En dat belooft ons een emotioneel einde te geven.

Het einde van La Casa De Papel verschijnt op 3 december op Netflix.

Foto: Netflix