Netflix haalt zijn eigen superhelden naar het platform en showt teaser

Jupiter's Legacy superhelden

Voorheen konden we ook nog op Netflix van superhelden-series en -films genieten. Maar sinds Disney+ de concurrentie aangaat met Netflix, is dat verleden tijd. En dat in een tijd dat superhelden juist zo hot zijn. Niet heel gek dus dat Netflix zijn eigen superhelden naar het platform haalt en daarmee de concurrentie met Dinsey+ aangaat.

Maar kan Netflix wel op tegen alle Marvel-helden?

Superhelden

Al langere tijd behoren de superheldenfilms en -series tot een van de populairste genres. Nadat Disney zelf het streamingsplatform oprichtte, werden alle Marvel films en series van Netflix verwijderd. Netflix bracht daar The Umbrella Academy voor terug, dat in no time al aardig wat kijkers trok. Maar nu komt het platform met nog een paar nieuwe superhelden.

Jupiter’s Legacy

Netflix haalt Jupiter’s Legacy naar het platform. En hoewel we van de eerste teaser nog niet heel veel kunnen zien, heeft Netflix wel al wat beschrijvingen van de superhelden vrijgegeven. “Na bijna een eeuw de mensheid veilig te hebben gehouden moet ’s werelds eerste generatie superhelden op hun kinderen rekenen om hun nalatenschap voort te zetten”, is te lezen in de beschrijving. Maar de spanning zal al snel oplopen wanneer de jonge helden de reputatie van hun ouders proberen te evenaren. Dat heeft onder andere te maken met de veeleisende normen van de ouders.

We moeten nog even afwachten wat Jupiter’s Legacy ons precies te bieden heeft, vanaf 7 mei zal de nieuwe serie op Netflix te zien zijn. Benieuwd geworden naar de teaser? Bekijk die hier:

Afbeelding: Netflix