Zin in wat actie? Netflix lanceert trailer KATE met Mary Elizabeth Winstead

KATE

De actiefilm liefhebbers die niet vies zijn van een beetje bloed hier en daar kunnen vanaf 10 september genieten van een nieuwe Netflix Original mét flink wat actie: KATE. De film gaat over – hoe kan het ook anders – Kate, gespeeld door Mary Elizabeth Winstead. Een zeer gewelddadige dame die haar geld verdiend als huurmoordenaar.

KATE

Echter gaat het bij haar laatste opdracht niet helemaal zoals gepland. Ze maakt een grove misser, ondanks dat ze bekend staat als extreem nauwkeurig en bovennatuurlijk gedreven. Al snel komt ze erachter dat ze vergiftigd is, waardoor ze dus ook deze misser maakte op een lid van de Japanse maffia Yakuza.

Door het gif in haar lichaam heeft ze nog maar 24 uur te leven, maar daarmee begint ze wel haar missie: een wraaktocht. Ze moet weten wie haar heeft vergiftigd. Ondanks dat haar lichaam steeds verder aftakelt, weet ze zich wel nog staande te houden. In de laatste uren bouwt ze zelfs een bijzondere band op met de dochter van één van haar vroegere slachtoffers.

De hoofdrollen worden vervuld door Mary Elizabeth Winstead en Woody Harrelson. Ook Michiel Huisman mag een rol in de film vervullen. Verder wordt de film geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan.

Nieuwsgierig geworden? Je bekijkt de trailer hier: