The Next Web en Adyen organiseren Tech5: Wedstrijd voor de snelst groeiende startups van Europa

Vandaag kondigt The Next Web een nieuw event aan in samenwerking met payment provider Adyen: de European Tech5. Een wedstrijd waarbij de snelst groeiende startups van Europa worden gezocht.

Bij de beoordeling van de beste Europese startups van dit moment wordt vooral gekeken naar onder meer de gebruikers groei en omzetcijfers die de startups maken. Startups die hard groeien, komen dus in aanmerking voor een plaats in de Tech5.

Inzendingen kunnen gedaan worden in 10 Europese landen die voorop lopen op gebied van innovatie, waaruit een lijst van de beste startups per land volgt: De Tech5 Duitsland, Tech5 UK, etc. Uiteraard is ook Nederland van de partij in het lijstje.

Alle lokale winnaars krijgen de mogelijkheid zichzelf en hun startup te presenteren tijdens The Next Web Conference Europe die op 24 en 25 april wordt georganiseerd in Amsterdam. De finale ‘Tech5’ zullen tijdens dat event worden bepaald door een jury.

Om deel te nemen aan de Tech5 moet een startup minstens €500,000 omzet hebben gehad in 2013, minder dan 5 jaar bestaan, gevestigd zijn in Europa en zijn eigen (scalable) productontwikkeling doen. Inschrijven kan via Tech5.

bbanner_tnw2014b

Featured foto: Julia de Boer