Nieuw op Disney+ in juli: Red Swan en Descendants: The Rise of Red

Descendants: The Rise of Red op Disney+

Fans van Descendants kunnen deze maand hun hart ophalen: er komt een nieuwe film uit in de populaire reeks. Maar natuurlijk komt er nog veel meer aan op Disney+, waaronder diverse interessante series. Wij zetten het allemaal voor je op een rij.

Film: Descendants: The Rise of Red

Deze maand komt er slechts één nieuwe film naar Disney+, maar dat is dan wel direct een erg interessante. We hebben het natuurlijk over Descendants: The Rise of Red, een spin-off van de eerdere mainline films. Deze film draait om Red, de dochter van de bekende Queen of Hearts uit Wonderland. Zij krijgt een uitnodiging van voormalige schurk Uma om naar Auradon Prep te komen, waar Uma nu de directeur is.

Maar de Queen of Hearts koestert al jaren een wrok tegen Auradon en tegen Cinderella. Zij grijpt deze kans dan ook aan om wraak te nemen, terwijl ze haar dochter op school afzet. De Queen of Hearts start dan ook een coup om de school over te nemen. Het is aan Red om samen met Cinderella’s dochter Chloe om terug in de tijd te reizen, om de traumatische gebeurtenis die Red’s moeder slecht maakte, te voorkomen.

Descendants: The Rise of Red verschijnt op 12 juli op Disney+.

Series: Red Swan en Under the Bridge

Naast een film verschijnen er ook weer diverse series op Disney+ in juli. Eén daarvan is Red Swan, een Zuid-Koreaanse dramaserie over Oh Wan-soo. Zij werd in een arm gezin geboren, maar weet haar leven om te gooien en wordt een wereldberoemde golfer. Daarmee trekt ze onder meer de aandacht van Kim Yonggu, de erfgenaam van de Hwain Group.

Ze trouwt met hem, maar ontdekt al snel dat haar nieuwe man een affaire heeft. Toch blijft ze ruim tien jaar bij hem. Maar alles verandert als ze ternauwernood ontsnapt aan een moordpoging in Manila, met dank aan haar bodyguard Do-yoon. Daarop krijgt ze gevoelens voor Do-yoon, maar Oh Wan-soo heeft geen idee wat zijn ware motieven zijn.

Ook verschijnt deze maand de miniserie Under the Bridge, dat gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Toen Reena Virk veertien jaar oud was, ging ze met vrienden naar een feestje, maar ze keerde nooit meer terug. Zeven tienermeisjes en een jongen worden beschuldigd van haar moord. Maar wat is er nu eigenlijk precies gebeurd?

Deze series komen in juli naar Disney+:

  • Red Swan (3 juli)
  • Land of Tanabata (4 juli)
  • Under the Bridge (10 juli)
Foto: Disney+