Nieuw op Disney+ in september: The Little Mermaid en The Other Black Girl

The Little Mermaid, nieuw op Disney+

Star Wars-fans genieten nog volop van Ahsoka en fans van humor en moordoplossende vrienden kijken wekelijks uit naar een nieuwe aflevering van Only Murders in the Building. Maar hopelijk heb je nog een gaatje vrij in je kijkagenda, want er komt ook in september weer allerlei tofs bij op Disney+ om je op te verheugen.

Film: The Little Mermaid

Goed, geen stapels nieuwe films deze maand, maar wel een hervertelling van een klassieker. The Little Mermaid komt op 6 september namelijk naar Disney+. Voor wie het verhaal niet kent: The Little Mermaid gaat over Ariel, een zeemeermin en de dochter van de koning. Ariel is nieuwsgierig naar het leven van mensen op het land en besluit na een ontmoeting met een mensenprins daar een bezoek aan te brengen. En dat brengt haar op een onverwachte reis, waarin ze een zeeheks, een prins en een nieuwe wereld leert kennen.

Series: I Am Groot en The Other Black Girl

Daarnaast verschijnen deze maand weer allerlei leuke nieuwe series. Eén daarvan is het tweede seizoen van het populaire I Am Groot, met allerlei korte verhalen. In dit tweede seizoen onderzoekt Baby Groot met de ruimteschepen van de Guardians het universum. Daarbij leert hij kleurrijke wezens en omgevingen kennen. Hilariteit en spannende verhalen gegarandeerd!

Daarnaast start deze maand de serie The Other Black Girl. Deze humoristische thriller gaat over Nella, een Afrikaans-Amerikaanse assistent die bij een nogal witte uitgeverij in New York werkt. Maar dan krijgt ze een zwarte collega: Hazel. De vraag is: is Hazel een vriendin of een vijand?

Deze series verschijnen in september op Disney+:

  • Justified: City Primeval (6 september)
  • I Am Groot: Season 2 (6 september)
  • The Other Black Girl (13 september)
  • Compro Likes (22 september)
Beeld: Disney+