Nieuw op Filmbox en Film1 in juli: Muzzle en Alice, Darling

Nieuw op FilmBox en Film1, film kijken

Wie zin heeft om een fijne film te kijken, kan altijd bij FilmBox en Film1 terecht. Of je hem nu live kijkt op FilmBox of streamt via Film1, er is aanbod zat. Zo ook in juli, want ook deze maand worden er weer nieuwe films aan het aanbod toegevoegd.

FilmBox: Alice, Darling en Rebel

Deze maand zie je onder meer de film Alice, Darling, met Anna Kendrick in de hoofdrol. De film gaat – zoals de naam al aangeeft – over Alice. Zij is het slachtoffer van psychologische mishandeling in een relatie, waar we in de film alles over zien. Maar als Alice afstand neemt van haar vriend, neemt hij op een verwoestende manier wraak.

Ook zie je deze maand Rebel, gemaakt door de Belgische regisseurs Adil en Bilall, die je ook kent van Bad Boys for LifeRebel gaat over twee broers die vanuit België in de oorlog in Syrië belanden. Kamal komt uit Molenbeek en was daar drugshandelaar, maar wordt in Raqqa strijder voor een militie. Dat heeft flinke impact op zijn familie in België: zijn broertje Nassim dreigt geronseld te worden. Hun moeder Leila strijdt vervolgens om haar zoons terug te krijgen.

Deze films verschijnen in juli op FilmBox:

  • L’immensità – première op 1 juli om 20.30 uur
  • Alice, Darling – première op 15 juli om 20.30 uur
  • Rebel – première op 22 juli om 20.30 uur
  • Nowhere – première op 22 juli om 20.30 uur
  • Dig – première op 29 juli om 20.30 uur

Film1: Muzzle en Holy Lands

Op Film1 stream je tal van films en in juli komen daar weer meer opties bij. Denk bijvoorbeeld aan Muzzle, met Aaron Eckhart in de hoofdrol. Eckhart is in deze film plitieagent Jake Rosser, wiens politiehond overlijdt na een schietpartij met een bende drugsdealers. Daarop gaat Rosser volledig door het lint. Hij besluit zelf achter de daders aan te gaan. Daarbij krijgt hij hulp van Socks, een afgekeurde en valse politiehond.

Daarnaast verschijnt deze maand Holy Lands, met James Caan in de hoofdrol. Dit is een komische familiedrama over een Joods-Amerikaanse cardioloog, die zijn gezin verlaat om varkensboer te worden in Israël. Maar terwijl hij weg is, blijkt zijn ex-vrouw ongeneeslijk ziek. Zij heroverweegt hun relatie. En hun homoseksuele zoon en langstuderende dochter van dertig jaar hebben zo hun eigen uitdagingen.

Deze films komen in juli naar Film1:

  • Anatomy of a Fall – première op 7 juli om 20.30 uur
  • Muzzle – première op 13 juli om 20.30 uur
  • Broker – première op 21 juli om 20.30 uur
  • Holy Lands – première op 27 juli om 20.30 uur
Foto: Shutterstock