Nomad ontwikkelt ‘sleutelhanger’ die je gebruikt als oplaadkabel voor je Pebble smartwatch

Het is één van de grootste ergernissen van smartwatch-gebruikers: een lege batterij. Natuurlijk ben je de oplaadkabel vergeten, waardoor je het de rest van de dag zonder smartwatch moet stellen. Nomad lijkt hiervoor een uitstekende oplossing te hebben gevonden, de NomadKey for Pebble.

Er zijn altijd een paar dingen die we standaard meenemen, zoals een portemonnee en sleutels. Nomad kwam op het simpele idee om een oplaadkabel te ontwikkelen die je eenvoudig mee kunt dragen aan je sleutelbos. De NomadKey for Pebble heeft de vorm van een sleutel en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Aangezien de NomadKey aan je sleutelbos zit, hoef je je geen zorgen meer te maken dat je de ‘oplader’ vergeet.

nomadkey

De NomadKey werkt hetzelfde als de traditionele Pebble-oplaadkabel en is geschikt voor de originele Pebble-smartwatch. Je klikt de NomadKey eenvoudig aan de smartwatch, waarna je het andere uiteinde in een USB-poort bevestigd. Ben je onderweg, dan zul je dus nog steeds een laptop of adapter mee moeten nemen om de smartwatch op te kunnen laden. Je hoeft niet bang te zijn dat het gaat om een namaakoplader, de NomadKey is uitgerust met dezelfde magnetische grip als de traditionele kabel.

De NomadKey for Pebble is gemaakt van flexibel en duurzaam materiaal en kost 19,99 dollar. Nomad heeft al laten weten dat het werkt aan nieuwe versie die geschikt is voor de Pebble Time.

pebblewatch_heroimage2_2048x2048