Nooit meer je fietssleutel kwijt met dit slimme fietsslot van LINKA

Ben jij continu je fietssleutel kwijt, waardoor je dagelijks in de weer moet met een betonschaar, dan doe je er goed aan per direct dit Kickstarter-project te ondersteunen.

Het is natuurlijk geen optie om ‘m dan maar zonder slot achter te laten, want voor je het weet heb je dagelijks een nieuwe tweewieler nodig. Inderdaad, dat wordt op den duur een prijzig grapje. Gelukkig hoef je nog maar één keer te investeren in een goed slot, want de LINKA lost al je problemen op. Dit slot is namelijk gekoppeld aan je smartphone. Dat betekent dat je geen sleutel meer nodig hebt om je fiets op slot te zetten.

Dat is niet de enige handige functie die verwerkt is in de LINKA. Het slimme slot geeft je namelijk ook een waarschuwing als er iemand aan je fiets zit, mochten dieven een poging doen om je fiets mee te nemen. Het slot schiet dan ook in de afschrik-modus en laat een behoorlijk luide sirene horen. Verder ontgrendelt de LINKA automatisch als je in de buurt komt, zodat je meteen weer op pad kunt.

Je hebt het slimme slot voor 99 dollar op je fiets zitten, dus mocht je nooit meer naar je fietssleutel willen zoeken: kopen kan hier.