NOS presenteert website voor de Olympische Spelen

Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

De Olympische Spelen komen er weer aan, en dat betekent dat wij het liefst aan de buis gekluisterd zitten. Helaas moeten we ook nog werken en forenzen, waardoor die televisie niet altijd aan kan. Maar gelukkig heeft de NOS opnieuw een online dossier, inclusief een livestream van de Olympische Spelen.

Op NOS.nl en de NOS-app kun je op de speciale Olympische pagina’s onder meer de livestream vinden, maar ook de hoogtepunten van de dag. Die hoogtepunten verschijnen aan het einde van de middag. Verder zijn er medaillespiegels te bekijken. Hier vind je het laatste Olympische nieuws, alle uitslagen en natuurlijk ook de medaillespiegel zelf.

De livestream staat aan als er ook op televisie een uitzending is. Daardoor kun je ook onderweg en op het werk een schuin oog op onze Nederlandse topsporters houden (of juist de concurrentie). Natuurlijk zijn er ook interviews, reportages en voor- en nabeschouwingen.

Televisie en radio

In totaal moet er zo’n 160 uur aan televisie gemaakt worden op NPO 1 en in de livestream. Daarnaast komt er ongeveer 90 uur aan radio op NPO Radio 1. Geheel nieuw daarbij is RadiOlympia, die voor het eerst tijdens de Winterspelen rechtstreeks vanaf locatie uitzendt. Het programma is dagelijks te beluisteren tussen 11.00 en 15.00 uur op NPO Radio 1.

De Olympische Spelen vinden dit jaar plaats in Pyeongchang van vrijdag 9 tot en met zondag 25 februari.

Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com