Numrush en T-Mobile presenteren #WearableWednesday: welke wearables mag je niet missen?

Over wearables hebben we je in de afgelopen (bijna) 3 jaar natuurlijk al genoeg weten te vertellen. Van super innovatief en futuristisch tot zo toegankelijk dat je binnen no time niet meer zonder kan. Samen met T-Mobile kijken we de komende weken op woensdag naar dé wearables die absoluut het uitlichten waard zijn.

Wearables zijn binnen handbereik gekomen. Maar de keuzemogelijkheden maken het lastig om te weten wat de moeite waard is! - Frank Meeuwsen, T-MobileFrank Meeuwsen, Digital Brand Strategist bij T-Mobile: “Wearables zijn de laatste jaren binnen handbereik van een grote groep mensen gekomen. Maar de keuzemogelijkheden maken het lastig om te weten wat de moeite waard is. En wat brengt de toekomst van wearables? Zullen we over een aantal jaar geen telefoon meer nodig hebben en is deze samengesmolten met een draagbaar apparaat, aan of in je lichaam? We weten het nog niet zeker maar net als Numrush zijn we benieuwd naar die toekomst.”

“Daarom gaan we samen op safari en gaan we op zoek naar de mooiste, meest handige, bruikbare én beschikbare wearables op de markt. Niet alleen met deze serie, in juni starten we met een eigen evenement waar je de mogelijkheid hebt om diverse wearables te proberen en er meer over te leren. Hou Numrush en ons Instagram-account in de gaten voor meer informatie!”, aldus Meeuwsen.

wearables-split-samsung-fitness-wearablewednesday

De komende 8 weken zoomen we tijdens #WearableWednesday in op een specifieke wearable: wat maakt deze wearable nu uniek en waar zou je hem zoal voor kunnen gebruiken?

Welke gadgets de revue gaan passeren? Dat houden we nog even geheim, maar houd de Facebook en Instagram feeds van Numrush (hier en hier) én T-Mobile (hier en hier) nauwlettend in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste #wearablewednesday!