Numrush Gift Guide: Sieraden van je Foursquare check-ins

Na de Woodcut Maps van gisteren ook vandaag in de Gift Guide aandacht voor locaties. In dit geval wat persoonlijker, want met Meshu kun je modern vormgegeven sieraden maken op basis van handmatig geselecteerde locaties of – nog beter – je Foursquare activiteit.

Het maken van je eigen sieraden was nog nooit zo makkelijk en zo persoonlijk! Op de website van Meshu kun je met een aantal kliks je favoriete locaties in de wereld aangeven, waarop Meshu ze automatisch met elkaar verbind. Dit is de basis van je ontwerp.

Maar nog sneller is het wanneer je je Foursquare account koppelt en je Meshu je check-ins laat analyseren. In een handomdraai gebeurt en het platform geeft je ook nog eens een aantal sjablonen om je makkelijker te kunnen laten kiezen. Vervolgens kun je zelf kiezen wat je wilt maken: manchetknopen, oorbellen of een hanger, het kan allemaal.

Snel, mooi en simpel met een licht Nederlands tintje. Want voor het productieproces maakt het platform gebruik van 3D printers van Shapeways, voorts opererend in NY maar gestart in Eindhoven!