Afstuderen op gebied van big data of wearables? Kom stage lopen bij Numrush!

Ben jij geïnteresseerd in trends, gadgets en digitale media? Kom dan stage lopen bij Numrush, een van de snelst groeiende nieuws- en technologiesites van Nederland. Wij zoeken een student communicatie, multimedia, design of informatie die ons creatieve redactieteam in hartje Amsterdam wil komen versterken.

We zoeken iemand die het leuk vindt om elke dag alle nieuws op gebied van media, maatschappij, big data, trends en wearables bij te houden, en daar over te berichten op Numrush.nl. Kun je ook video’s maken, fotograferen of een data visualisatie in elkaar draaien? Nog beter! Je bepaalt zelf waarin jij je tijdens je stage verder wilt professionaliseren. Wil je onderzoek doen naar de toekomst van wearables, apps of big data? Uiteraard is de stage te combineren met een relevant afstudeeronderzoek op dit gebied.

Tijdens de stageperiode organiseren we een aantal workshops waarin we ingaan op de wijze waarop je goede content voor het web kunt maken. Wat werkt wel, en wat juist niet? Hoe gebruik je social media zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Vine om je content te verspreiden of om bijzondere dingen te maken?

Numrush is onderdeel van OKGO, een creatief online bureau dat ook werkt aan projecten voor grote klanten zoals Unicef, NRC, en Lidl. Je doet dus in de zijlijn ook de nodige ervaring op in de bureauwereld en als je interesse hier naar uit gaat is er zeker de mogelijkheid om hier ervaring in op te doen.

Tijdens je stage zul je allerhande content publiceren voor onze portals (zie bijvoorbeeld ook DutchCowgirls), events bijwonen en live verslaan, product reviews uitvoeren en video’s en interviews produceren. In sommige gevallen mag je op persreis naar het buitenland, en een van onze stagiairs is vorig jaar zelfs wezen parachute springen als onderdeel van een product lancering!

Wat we van jou verwachten:

  • Je schrijft goed, vlot en foutloos Nederlands
  • Een goede Engelse taalvaardigheid is een pré
  • Je volgt een HBO of WO opleiding
  • Je zit altijd bovenop het laatste nieuws en hebt volop inspiratie
  • Je hebt een interesse in lifestyle & technology onderwerpen
  • Je kunt goed overweg met computers / macs en gangbare software
  • Je bent helemaal into social media zoals Twitter, Facebook en Foursquare
  • Ervaring met AV productie (fotografie / video) of bloggen is een pré
  • Je wilt je tijdens je stage graag ontwikkelen tot allround online media professional

Vice versa bieden we je een fantastische werkplek op ons kantoor aan de Amsterdamse Herengracht, waar ook startup Foodzy en ons online bureau OKGO gevestigd zijn. Een creatieve omgeving waar meer dan genoeg te leren valt maar ook tijd is voor borrels & gezelligheid.

Zin om een keer bij ons langs te komen en kennis te maken? Mail dan nu je sollicitatie & CV naar info [at] okgo.nl.