Zien: officiële trailer van de Netflix superheldenserie Jupiter’s Legacy

Jupiter's Legacy

Het is al even bekend dat Netflix de strijd aangaat met Marvel en met een eigen superheldenserie komt. Het lijkt er sterk op dat Jupiter’s Legacy een terechte concurrentie voor Marvel wordt. De officiële trailer is eindelijk uit, en deze is spectaculair. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van deze superhelden?

Netflix beschrijft deze serie als de eerste generatie superhelden die de mensheid bijna een eeuw veilig heeft kunnen houden, waardoor alle hoop nu gevestigd is op hun kinderen. Zij moeten deze veiligheid voortzetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving én de druk die ze zichzelf opleggen.

Trailer Jupiter’s Legacy

We konden al genieten van de paar voorproefjes die Netflix ons gaf, maar vandaag is dan eindelijk de officiële trailer te zien. En deze belooft zeker wat. We krijgen meer te zien over de achtergronden van de superhelden, zonder dat alles al verklapt wordt. Aan actie ontbreekt niets in dit fijne voorproefje.

Niet alleen de trailer belooft een hoop goeds, ook de namen van de acteurs zorgen voor grote verwachtingen. We zien Josh Duhamel, Leslie Bibb (Iron Man), Ben Daniels (House of Cards) en Elena Kampouris (Before I Fall) in de serie terugkomen.

Benieuwd geworden naar deze trailer? Je bekijkt hem hier:

Beeld: Netflix