Oh yes: Sex Education is weer bijna te zien op Netflix

Sex Education

Kun jij wel wat sex education gebruiken of ben je vooral fan geworden van de Sex Education serie op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: het derde seizoen komt eraan. En we hoeven helemaal niet lang te wachten voordat dit op de streamingdienst te bekijken is.

Sex Education

De Netflix serie is een van de meest populaire series van de afgelopen tijd. En niet gek ook, want het is grappig, interessant én heeft een lekker luchtig en meeslepende verhaallijn. Reden genoeg om van de karakters te gaan houden, dus. Dat blijkt ook uit het cijfer dat de serie op IMDB krijgt: Sex Education scoort hier maar liefst een 8,1.

Seizoen 3

In de serie volgen we Otis die op de middelbare school illegaal bijklust als sekstherapeut. In het derde seizoen zien we een nieuw schooljaar, met natuurlijk nieuwe drama’s. Otis heeft inmiddels seks, Eric en Adam zijn officieel een stelletje en Jean is zwanger.

Sex Education

Dan hebben we nog schoolhoofd Hope Moordale die probeert om zijn reputatie weer terug te krijgen. Aimee ontdekt het feminisme, Jackson wordt verliefd en er gebeurt iets met een verloren voicemail… Het is in ieder geval duidelijk dat er weer een hoop staat te gebeuren.

Nieuwe gezichten

Naast de bekende gezichten van Otis (Asa Butterfield), Jean (Gillian Anderson), Eric (Ncuti Gatwa) en Meave (Emma Mackey), komen er ook een paar nieuwe gezichten bij. Zo zullen we Peter Groff (jason Isaacs) zien die de succesvolle broer van de schooldirecteur speelt. Artiest en songwriter Dua Saleh speelt Cal, een genderneutrale leerling. Verder leren we Meave’s pleegzusje Elsie wat beter kennen in dit seizoen en zien we ook Anna (Indra Ove) die de pleegmoeder speelt.

Aimee Meave

Het is in ieder geval genoeg om naar uit te kijken. Vanaf 17 september kunnen we dit seizoen weer volledig bingewatchen.

Beeld: Netflix