Ontdek de beste plekken om bier te drinken met Untappd

Hoe kun je als liefhebber nieuwe plekken ontdekken om bier te drinken? Die vraag staat centraal voor gebruikers van de app Untappd, dat deze week een flinke update heeft gekregen. In de app kun je niet alleen bijhouden welke biertjes je lekker vindt, maar ook nieuwe biertjes ontdekken op basis van jouw locatie.

Plekken om bier te drinken kun je eenvoudig vinden via een kaart, waar eigenaren van cafés hun locatie kunnen toevoegen. Untappd belooft dat het nu makkelijker wordt om nieuwe biertjes te ontdekken. Zo gaat de app je aanbevelingen doen en moet de kaart helpen om de juiste route voor je volgende reis uit te stippelen.

Daarnaast kun je ook je favoriete biertjes toevoegen en een melding krijgen als ze beschikbaar worden in op een locatie bij jou in de buurt. Heb je een bepaald biertje nog niet geproefd, maar er wel positieve verhalen over gehoord? Dan kun je dat biertje toevoegen aan een wensenlijst, die je eventueel kunt delen met je vrienden.

Untappd is gratis te downloaden voor iOS, Android en Windows. De nieuwste versie van de app is tot nu toe alleen beschikbaar voor iOS en Android. Het bedrijf zegt de laatste update dit jaar ook voor Windows beschikbaar te maken.