Op zoek naar een bijbaan? Domino’s Pizza zoekt robot bestuurders

Toen we in maart schreven over de bezorgrobots van Domino’s hadden we de lichte twijfel of we niet in een goed voorbereide 1 april grap trapten. Samen met Starship Technologies gaat de pizzabakker en -bezorger testen of Nederland klaar is voor autonome bezorgrobots. Starship verzorgt meer dan alleen de technologie voor de pizzabezorging. Ze leveren een dienst waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van bezorgrobots. Of het nu om pakketjes gaat om 10 uur ’s ochtends of een pizza in de avonduren.

De test lijkt nu een vervolg te krijgen want zojuist post Domino’s een vacature op haar Facebookpagina. Wordt jij de Robot Handler en bestuur jij de DRU, de bezorgrobot van Domino’s pizza? De vacature staat live bij de Nationale Vacaturebank en je krijgt nogal wat verantwoordelijkheden. Van het begeleiden van de robots tot communicatie op afstand en het opnemen van sociale reacties op de robot. Gezien de kwalificaties moet je ook in staat zijn om terug te praten naar de ge├»nteresseerden op straat en snel kunnen handelen in “ongeplande situaties”.

De functie is in Rotterdam en vraagt dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Mocht je worden aangenomen, we willen graag je ervaringen een keer horen!