The Opposites lanceren app tegen Slapeloze Nachten

Rapduo The Opposites hebben in navolging van hun hit ‘Slapeloze Nachten’ vandaag een app gelanceerd die daadwerkelijk moet helpen tegen insomnia. De app, die alleen werkt van 00.00 uur tot 06.00 uur in de morgen, helpt mensen op twee manieren om hun slapeloze nachten door te komen. Enerzijds door slapeloze lotgenoten met elkaar in contact te brengen via Twitter. Anderzijds door een exclusieve instrumentale mix van het album slapeloze nachten aan te bieden om bij weg te dommelen. De app werd gemaakt in samenwerking met Young Creators, The Opposites, Top Notch, MobyNow en biko en is vanaf vandaag beschikbaar op iOs via de app store.

Met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar bouwden Young Creators de app. “Het is bijzonder om samen met deze jonge talenten onze allereerste app te kunnen lanceren. De app is een onwijs mooie extensie van ons album Slapeloze Nachten. Om die reden hebben we er ook een instrumentele mix voor beschikbaar gesteld die nergens anders te horen is. Alleen degene die op Lowlands 2013 waren, zullen hem nog herkennen,” aldus Twan van Steenhoven, Big2 van The Opposites.

Slapeloosheid is in Nederland een veel voorkomende klacht. Uit gegevens van het Rijksinstituut van Volksgezondheid en milieu blijkt dat ruim 1 op de 5 Nederlanders last heeft van slapeloze nachten.

Schermafbeelding 2014-01-08 om 13.49.08