Parrot Bebop drone nog voor de kerst te koop voor €399

Nog geen idee wat je op je verlanglijstje moet zetten deze kerst? Wat te denken van een drone? Een betaalbaar exemplaar heb je nu al voor €399, in de vorm van de Parrot Bebop drone.

De drone is zowel binnen als buiten te gebruiken voor het maken van professionele video opnamen. Met de ingebouwde 14 megapixel camera met f/2.2 fish eye lens die draait op een resolutie van 1080 full HD kun je bijvoorbeeld een sportwedstrijd van bovenaf filmen, een afdaling op de pistes of de bruiloft van je zus. Zonder dat je daar een dure hijskraan voor nodig hebt.

De video wordt opgenomen op een 8GB ingebouwde harde schijf in MP4 formaat. Eventueel is de HD uit te bereiden met een eigen micro SD, en je kunt de drone ook gebruiken om foto’s mee te maken.

Schermafbeelding 2014-11-20 om 11.58.50

Met een additioneel basisstation kun je de drone op afstand besturen, je plaatst je smartphone of tablet in de houder om het beeld vanuit de drone te bekijken. Je device communiceert met het apparaat via WiFi en 4 ingebouwde antenne’s, zodat je verder en hoger kunt vliegen dan wanneer je het apparaat alleen met je mobiele device zou besturen.

Samen met de Skycontroller komt de Parrot Bebop drone op €719.