Pebble Time Steel vanaf volgende week leverbaar, maar zonder metalen bandje

De Pebble Time ligt alweer een tijdje in de virtuele winkels, maar de stalen uitvoering liet tot op heden op zich wachten. De liefhebbers van luxueuzere smartwatches komen binnenkort gelukkig aan hun trekken, want de Pebble Time Steel is bijna leverbaar.

Het productieproces van de Pebble Time en de Pebble Time Steel liep wat anders dan verwacht, want de fabrikant had wat meer tijd nodig dan verwacht. Pebble heeft nu laten weten dat de levering begint in de eerste week van augustus, maar het zou kunnen dat je wat langer moet wachten tot je het stalen bandje om je pols kunt voelen.

De bestelde horloges waren namelijk al op 27 juli gereed, maar de stalen bandjes laten hoogstwaarschijnlijk langer op zich wachten. Pebble heeft dan ook besloten om de Kickstarter-backers in eerste instantie alleen een lederen bandje op te sturen. De metalen versie volgt later door productieproblemen. Dit zal overigens geen extra kosten met zich meebrengen, want Pebble heeft toegezegd dat zij de verzendkosten voor hun rekening nemen.

Mocht jij bij de gelukkigen horen die de komende weken een Pebble Time Steel ontvangt, houd dan vooral je mailbox in de gaten. Je verzendbewijs kan namelijk elk moment doorgestuurd worden. Ben je in de tussentijd benieuwd wat je van de smartwatch kunt verwachten, dan lees je dat (en meer) terug in onze review van de Pebble Time.