Pebble Time voorlopig onbruikbaar voor iPhone-bezitters

De eerste Kickstarter-backers hebben de Pebble Time inmiddels in huis. Als ze een smartphone met Android hebben, dan hebben ze er al volop gebruik van kunnen maken. iPhone-bezitters zullen nog even geduld moeten hebben, want Apple heeft de iOS-app nog niet goedgekeurd.

Pebble plaatste vandaag een update op zijn Kickstarter-pagina, waarin de smartwatch-maker aangeeft dat de review van de iOS-app al twee weken op zich laat wachten. Dat is opvallend, want de eerste Pebble Time-app werd al wel goedgekeurd. Pebble fixte nog voor de officiële release echter enkele bugs en moet de applicatie daarom opnieuw door Apple laten keuren. Daar neemt het bedrijf uit Cupertino deze keer ruim de tijd voor.

pebbletimereview

Het is niet de eerste keer dat een Pebble-app in de problemen komt. SeaNav US werd eerder dit jaar uit de App Store gehouden, omdat in de omschrijving vermeld werd dat de app de Pebble-smartwatch ondersteunde. Pebble hoopt dat het niet zover komt en vraagt zijn gebruikers om contact op te nemen met Apple via zijn feedback-systeem. Daarnaast wordt er momenteel volop getweet met de hashtag #FreeOurPebbleTime. Of dat het gewenste resultaat heeft, zullen we ongetwijfeld snel zien.