Perfect Storm Europe komt er weer aan en wij geven 5 entreekaarten weg

Na iCE Amsterdam in de Westergasfabriek en een succesvolle tweedaagse editie in Pakhuis De Zwijger vorig jaar, doet Perfect Storm Europe ook dit najaar Amsterdam weer aan. Dit keer als onderdeel van de ‘Big Data Road Show’. En jij kunt er gratis bij zijn, want Numrush mag maar liefst 5 entreekaarten verloten!

“In slechts twee jaar tijd is de omvang van Facebook’s network vervijfvoudigd. Het heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers. Meer dan 4 miljard mensen gebruiken mobiele telefoons, en voor 450 miljoen van hen is het Internet een volledig mobiele ervaring. De manieren waarop technologie ontvouwen wordt, verandert ook. De samenkomst van Smart Systems, Cloud Computing, Mobile en Social Media herdefiniëren zowel de kosten van technologie als de gebruikspatronen.

Tegelijkertijd worden nieuwe methoden bedacht voor individuen om producten en diensten te consumeren en voor ondernemers en bedrijven om innovatieve business modellen te bedenken. Smartphones en tablets zijn alomtegenwoordig, en ze zorgen voor een snelle verandering van de manier waarop wij dingen kopen, werken, communiceren, reizen en verder ons dagelijk leven inrichten. Bovendien maakt Big Data de onevenredige groeiende, massale stroom van informatie behapbaar. De term Perfect Storm beschrijft deze snel veranderende technologische omgeving – en stelt belangrijke vragen over hoe executives hun bedrijven helpen profiteren van de transformatie die momenteel op gang is.”

Op 8 oktober zal Perfect Storm als onderdeel van de Big Data Road Show plaatsvinden op het Amsterdam Science Park. Gedurende de dag zijn er keynotes en panels met sprekers van topbedrijven over de hele wereld, waaronder Atos, BlueKai, Mobiquity en Amsterdam Economic Board. Bekijk het gehele programma op de website.

In samenwerking met Perfect Storm Europe mogen wij liefst 5 entreekaarten voor het event weggeven. Daar hoef je slechts één ding voor te doen: laat ons in de comments onder dit artikel weten waarom jij bij het event moet zijn! Onder de inzendingen verloten wij vrijdagmiddag 16.00 uur de vijf kaarten.