Portable USB oplader zorgt voor een volledige recharge van je smartphone onderweg

De fervente festivalbezoeker weet als geen ander hoe zenuwslopend het is om je smartphone 3 dagen lang opgeladen te houden: Het is praktisch onmogelijk. Maar door de veelheid aan apps en toepassingen die we tegenwoordig op onze smartphone gebruiken is het in de praktijk soms al lastig om de volledige 24 uur op 1 batterij door te brengen. Gelukkig verschijnen er steeds meer portable USB laders op de markt waarmee je smartphone in een uurtje weer voltankt.

Natuurlijk kun je speciale batterypack om je smartphone doen zoals de Mophie, maar wie zijn iPhone niet tot een lelijke koelkast wil reduceren, zijn er ook stijlvollere oplossingen zoals deze Anker Astro-Mini. Het apparaatje ziet er uit als een kleine zaklamp en kost slechte $20. In 2 uur is het device helemaal opgeladen. Daarna heeft hij genoeg energie om een volledig lege iPhone 5 weer volledig op te laden via USB.

Ook fijn is dat je het apparaat dus achter in de kast hoeft te gooien als Apple weer eens een nieuwe connector introduceert of je overstapt op een ander smartphone merk: De Anker Astro-Mini is geschikt voor elke type smartphone. Gelijk even bestellen dit weekend dus, samen met je Lowlands tickets.