Radiate Athletics: sportkleding die direct feedback geeft op je inspanningen

Radiate Athletics is een echt succesverhaal van Kickstarter en past dan ook perfect bij FundRush. Hoewel het oorspronkelijke doel slechts 30.000 dollar was, heeft dit crowdfundingproject bijna 579,600 dollar binnen weten te slepen!

Radiate Athletics ontwerpt sportkleding. Geen gewone sportkleding, maar shirts die reageren op lichaamstemperatuur. De shirts van Radiate veranderen van kleur op het moment dat je spieren warm worden en geven zo het optimale inspanningsniveau weer.

Naast je lichaamstemperatuur kan Radiate ook meten hoeveel calorieën je verbrandt en welke spieren actief zijn in een bepaalde oefening. Zo zie je direct welke spieren je meer zou moeten trainen. Je krijgt dus direct feedback, zodat je direct je training aan kunt passen. Een uniek kenmerk in vergelijking met alle smartwatches waarbij je alleen achteraf data kunt zien.

Bijzonder aan Radiate is dat er geen batterijen nodig zijn: alleen lichaamswarmte is nodig om het shirt te activeren. Ook leuk aan dit shirt is de prijs. Voor slechts 40 dollar heb je al een shirt in huis!

Radiate Athletics is al goed op weg. Na een aantal tegenslagen, worden de shirts nu daadwerkelijk geproduceerd. Iedereen die heeft bijgedragen aan de Kickstartercampagne, ontvangt volgende maand zijn of haar shirt. Iedereen die later een shirt heeft besteld, kan in het voorjaar een shirt op de deurmat verwachten.

Wil je ook dit sportshirt bestellen of wil je meer informatie, kijk dan hier.

fundrush_banner