Robert Rodriguez en STX lanceren VR-film The Limit

The-Limit

Nu virtualreality-brillen steeds meer voorkomen, zijn er ook steeds meer filmmakers die er speciale films voor maken. De laatste die dat gedaan heeft, is Robert Rodriguez. Deze regisseur ken je mogelijk van Once Upon A Time in Mexico, Spy Kids en El Mariachi. Nu heeft hij The Limit uitgebracht, meldt Engadget.

The Limit verschijnt op vrijwel ieder groot platform dat ondersteuning biedt voor VR, waaronder de headsets van Oculus, de Vive-lijn van HTC, Android, iOS, PlayStation VR en Windows Mixed Reality. De film kost 10 dollar om te bekijken, maar slechts 8 dollar voor mobiele platformen.

De film zelf duurt 20 minuten, waarin je een “super-assassin” (Michelle Rodriguez) inhuurt om je identiteit te ontdekken en gerechtigheid te brengen. De film bestaat – geheel in de stijl van Rodriguez – uit veel gevechten, schietpartijen en explosies.

Andere films

STX, die de film met Rodriguez maakte, heeft overigens nog meer van dit soort films in de planning staan. Zo moet er een Jay and Silent Bob-ervaring komen, evenals een nog naamloze actie-komedie van Dave Bautista.