Luister naar Rush Talk: Bingeluisteren naar Netflix

Het is dit najaar vier jaar geleden dat Netflix zijn dienst lanceerde in Nederland en sindsdien is het kijkgedrag van veel Nederlanders flink veranderd. Om te praten over deze ontwikkeling en de toekomst van Netflix ben ik langsgegaan op het kantoor van Netflix in Amsterdam. Ik sprak daar met Yann Lafargue, Manager Corporate Communications EMEA.

In het gesprek gaat het onder meer over de veranderingen in ons kijkgedrag en de technologische ontwikkelingen, maar uiteraard ook over welke films en series Netflix in de toekomst gaat maken en hoe de dienst zich verder gaat ontwikkelingen. Yann Lafargue vertelt onder meer hoe het bedrijf hoopt zijn dienst in de toekomst nog beter af te stemmen op jouw kijkgedrag.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.