Luister naar Rush Talk: Innovatie in het Onderwijs #4 – Apple

Afgelopen maand stond in onze podcast Rush Talk innovatie in het onderwijs centraal. Grote techbedrijven spelen daar anno 2017 een belangrijke rol in en dus sprak ik met Google, Samsung en Microsoft over hun visie hierop. Voor de vierde en laatste aflevering uit deze serie wilde ik heel graag met Apple spreken, maar helaas hebben zij in Nederland niemand in dienst die geïnterviewd kan worden. Als alternatief sprak ik met Fons van den Berg, hij is freelance Apple Learning Specialist en adviseert vanuit die rol scholen.

Dit was de laatste aflevering uit deze serie, maar uiteraard kun je de eerdere afleveringen nog steeds terugluisteren. De eerste, waarin de visie van Google centraal staat, vind je hier. Het interview dat ik had met Samsung is hier terug te luisteren. Het interview dat ik had met Samsung is hier terug te luisteren. Vorige week had ik een gesprek met de CEO van Microsoft Nederland, Ernst-Jan Stigter, hier te vinden.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.