Luister naar Rush Talk: De staat van podcasting in Nederland #3 – Tim de Gier & Anne Janssens

Rush Talk Tim de Gier Anne Janssens

Het gaat goed met podcasting. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland gebeurt er ontzettend veel. Maar hoe staat het medium er precies voor? In deze korte serie van Rush Talk probeer ik een beeld te krijgen van de staat van podcasting in Nederland. Ik praat met podcastmakers en -uitgevers. In deel 3: Tim de Gier & Anne Janssens, de oprichters van podcastplatform Dag en Nacht Media.

De podcast die Tim de Gier maakt, samen met Willem Dudok heet De Rode Lantaarn. Meer informatie (en uiteraard de mogelijkheid tot luisteren) vind je hier. Meer weten over Dag en Nacht Media of hun podcasts beluisteren? Check hun site: dagennacht.nl. In het gesprek komt specifiek De Grote 360 Zomerpodcast ter sprake.

En tot slot de luistertips van Tim en Anne:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app