‘Samsung Galaxy S10 krijgt vrijwel randloos ontwerp en drie camera’s’

Samsung

De Samsung Galaxy S10 moet nog verschijnen, maar op het internet wordt er al tijden gesproken over het nieuwe apparaat. En nu weten we mogelijk weer iets meer. Hoesjesmaker Ghostek heeft namelijk een render van de telefoon gedeeld met Forbes.

Uit de afbeelding blijkt dat de telefoon een vrijwel randloos ontwerp krijgt, met een kleine inkeping voor de selfiecamera. Dat komt overeen met de nieuwe Infinity-O-schermen van Samsung. De camera zit in de rechterhoek van het scherm en komt op dezelfde hoogte als de statusbar.

Achterop zouden drie camera’s zitten met zowel zoom- als supergroothoeklenzen. De grotere Galaxy S10+, met codenaam Beyond X, krijgt eenzelfde soort ontwerp maar dan met twee camera’s aan de voorkant en drie camera’s aan de achterkant.

Vingerafdrukscanner in scherm

Wat niet zichtbaar is op de foto, is een 3D Sonic Sensor vingerafdruklezer in het scherm zelf. Qualcomm bevestigde vorige week dat deze vingerafdruklezer inderdaad in het toestel gaat komen. Naar verwachting komt er echter geen gezichtsherkenning. De Galaxy S10+ zou verder de eerste 5G-telefoon van Samsung zijn.